Compatible versions
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 - 2 rode pepers, vers, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 1 knoflookteentje
- 400 g water
- 50 g suiker
- 20 g witte wijnazijn
- ½ tl zout
- 2 eieren
- 2 courgettes, in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)
- ½ bos verse koriander, gehakt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 510.6 kJ / 122.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 20.1 g
- Fat
- 3.3 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 342.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Batbout met kaas
30 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Roggebroodjes
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.