Devices & Accessories
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Prep. 1 h
Total 12 h
16 porties
Ingredients
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Difficulty
advanced
Nutrition per 16 porties
Sodium
1682.3 mg
Protein
60.7 g
Calories
11204.8 kJ /
2678 kcal
Fat
217 g
Fibre
10.7 g
Saturated Fat
115.8 g
Carbohydrates
135.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Hap en Tap
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pistache Kunafa Brownie
No ratings
Volcano Steak Burgers
No ratings
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
No ratings
Vegan challah brood
2 h 30 min
Shortbread karamel gezouten boter
2 h 25 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
Karamelijs
No ratings
Salmorejo
No ratings
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 h 20 min