Devices & Accessories
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Prep. 15 min
Total 1 h 45 min
4 porties
Ingredients
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
2401.4 mg
Protein
54.7 g
Calories
4083.6 kJ /
976 kcal
Fat
28.4 g
Fibre
5.8 g
Saturated Fat
8.7 g
Carbohydrates
104.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
140 jaar Vorwerk
16 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Cider-Kipstoofpot
No ratings
Groentesandwiches
No ratings
Inktvis "à Lagareiro"
No ratings
Veggie regenboog pizza
No ratings
Pizza Margherita
2 h 10 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 h 55 min
Spaghetti muffins
55 min
Chocolade-koffie-amandelen
50 min
Russische rode bietensalade
1 h 10 min
Batbout met kaas
30 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
No ratings