Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 45 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 20 g olijfolie
- 450 g tuinbonen, diepvries
- 200 g courgette, in blokjes gesneden
- 200 g tomaten, in blokjes gesneden
- 600 g water
- 5 bladeren verse munt
- 5 bladeren verse koriander
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl zout, aan te passen aan de smaak
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 652 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 9.3 g
In Collections
Alternative recipes
Boter plank met spinaziepesto
10min
Avocadosap met dadels
5 分钟
Batbout met kaas
30min
Harira
7 Std.
Tunesische Chorba
45 分钟
Pizza lahmacun a la Turk
1小时
Kreplach
55min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
No ratings
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1小时
Sojamelk en gestoomde broodjes
No ratings
Rijstpap met tapioca
1h 10min