Devices & Accessories
Velouté met Marokkaanse smaken
Prep. 10 min
Total 35 min
4 portie
Ingredients
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
8.5 g
Calories
652 kJ /
157 kcal
Fat
6.8 g
Fibre
9.3 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ramadan
20 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Mediterrane groentepasta
No ratings
Sticky five spice kippenvleugeltjes
No ratings
Pad Thai
45 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
No ratings
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
No ratings
Pittige Goulash met Donker Bier
No ratings
Turkse moussaka
1 h 10 min
Chorizo Quiche
2 h 30 min
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min