![Fruits déguisés Fruits déguisés](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0BDF3FDF-FEFE-4761-B6EB-ABA216A855AE/Derivates/8acdb53e-2e84-44bb-bd75-f1c5302285e8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Confiture de piments
Keine Bewertungen
Chips de légumes au four (TM6)
1h 45min
Kouglof alsacien
17h 10min
Fond de viande
3h
Nougatine
1 godz. 30 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25 min
Macarons au café
24 Std.
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Strudel à la pomme
1h 45min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13sa 20 dk
Primo sale (fromage italien)
14h