Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Hallot
4sa
Génoise
1 godz. 50 min
Cake aux fruits confits
4sa
Amaretti aux abricots
30 dk
Profiteroles au caramel
13h
Pavlova à la grenade
3h
Biscuits aux épices et à l'orange
50 min
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1h 15 min
Couronne des rois espagnole
3h
Fruits déguisés
45 min
Petits fours aux amandes
30 dk
Pavlova végétalienne
3h