Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Calissons d'Aix
24h
Fruits déguisés
45min
Tuiles aux amandes
25min
Cantucci
1 Std. 15 Min
Christmas cake traditionnel
720h
Bouchées truffées noisette-café
50min
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Crémeux aux noisettes
1 godz. 45 min
Carrés menthe-chocolat
5h
Choco-nougat
3 godz.
Assaisonnement pour poisson à l'hibiscus
5 Min
Eclairs de printemps à la verveine
24h