Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de nougat viennois
- 30 g d'amandes décortiquées
- 200 g de pâte d'amande, coupée en morceaux
- 100 g de sucre glace
- 1 sachet de sucre vanillé (env. 2 c. à café)
-
20
g de liqueur à l'orange, type Cointreau
or 20 g de jus d'orange - 500 g d'eau
- 1 paquet de glaçage pour gâteau au chocolat foncé ou blanc
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 20 mg
Alternative recipes
Chantilly
5min
Fondant au chocolat
40 Min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2h 25min
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3 godz. 40 min
Merveilleux
3h
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Latte glacé à la citrouille
35 Min
Chouquettes du goûter
35 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 Std. 30 Min
Délice au chocolat
2h