Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 254 g
- Fat
- 66 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Praliné
30min
Praliné maison rapide
1 Std.
Caramel au beurre salé
1h 45min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Sauce caramel au whisky
35 min
Mousse minute à la framboise
5min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 Std. 30 Min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3 godz. 15 min
Sauce café-crème
35 min
Cuire du riz long complet
55 Min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4 Std.