Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de sucre en poudre
- 160 g de beurre, très froid et coupé en morceaux
- 60 g de vin blanc
- 15 g de liqueur d'anis
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à café de levure chimique
- 300 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 441.4 kJ / 105.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 11.9 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 16.3 mg
Alternative recipes
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35 min
Couronne des rois espagnole
3 godz.
Sirop citronnelle/gingembre
1 godz.
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7 Std.
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1h 15min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 Min
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1 godz.
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min