![Mantecados (Biscuits sablés andalous) Mantecados (Biscuits sablés andalous)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2A5289B-60CE-4483-B096-E8B4160AC589/Derivates/42c9f9a0-d0c0-4f1f-83f0-0a45b92c98b6.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de sucre en poudre
- 160 g de beurre, très froid et coupé en morceaux
- 60 g de vin blanc
- 15 g de liqueur d'anis
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à café de levure chimique
- 300 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 441.4 kJ / 105.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 11.9 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 16.3 mg
Alternative recipes
Limoncello
384 godz.
Couronne des rois espagnole
3h
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 Std. 30 Min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Chausson à la confiture de prunes
1 godz.
Brioche des rois
6h 35min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min