Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g d'eau minérale
- 70 g de lait
- 3 g de levure boulangère sèche
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 15 g de sel
- 20 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1000 g d'eau, et 1 c. à café
- 55 g de bicarbonate de sodium
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1129 kJ / 268 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche tressée
14h 40min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 Std. 30 Min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14u.
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Brioche tressée de Noël
1h 45 min
Brioche des rois
6 godz. 35 min
Petits pains aux figues
3 Std. 40 Min
Pain complet
16 godz.
Boule au cacao
6ωρ. 20 λεπτ.
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Baguette farcie au chorizo
2 godz. 15 min
Fougasse lardons et romarin
3sa 15 dk