Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 150 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf, battu à la fourchette pour la dorure
- beurre fondu, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3213 kJ / 767 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 107.2 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 5.7 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche Nanterre
4h 15min
Biscuits au citron
55min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Palets bretons à la coco
45 Min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Pain marguerite pavot et curry
15 Std. 45 Min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Gâteau moelleux au citron
1 Std.
Brioche Spirale
2h 45min
Donuts marbré
30 Min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min