Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g d'eau minérale
- 500 g de farine de maïs précuits (masarepa), et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de seigle
- 100 g de farine de blé T55, et un peu pour fariner
- 15 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 13128.3 kJ / 3137.8 kcal
- Protein
- 91.7 g
- Carbohydrates
- 644.6 g
- Fat
- 32.2 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 80.9 g
- Sodium
- 5886.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain complet vapeur
4 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain au levain
17 Std.
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 godz. 15 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3óra 20p
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Yaourts maison
11 Std. 30 Min
Pain au levain biologique
5h 5 min
Brioche au lait de coco
3 Std. 10 Min