Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de grains de maïs doux en conserve égouttés ou de maïs frais, cuit maison
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de maïs
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g d'eau
- 5 g de sel
- 1 œuf
- 20 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1566.5 kJ / 372.8 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 67.2 g
- Fat
- 5.8 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 397.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Boule au cacao
6h 20min
Pain à la patate douce
5h 25min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains aux figues
3 godz. 40 min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Pains au maïs
3h 20min