Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de grains de maïs doux en conserve égouttés ou de maïs frais, cuit maison
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de maïs
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g d'eau
- 5 g de sel
- 1 œuf
- 20 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1566.5 kJ / 372.8 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 67.2 g
- Fat
- 5.8 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 397.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Baguette tradition
15h 25min
Mon pain de campagne maison
4h 40 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain de légumes
1 godz. 45 min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min