Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 190 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre de tourage, froid
- farine T55, pour le plan de travail
- 90 g de beurre pommade
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8569 kJ / 2067 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 292 g
- Fat
- 157 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Millionnaire shortbread
7h 40min
Tarte au chocolat, pâte à la farine de sarrasin
3h 40 min
Sauce madère
35 min
Gâteau breton aux pruneaux
12 godz.
Far breton aux pruneaux
1h
Gâche vendéenne
12u. 55min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30 min
Religieuse au café
4 Std. 40 Min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 godz. 40 min
Préfou à l'ail
3 godz. 10 min