Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 190 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre de tourage, froid
- farine T55, pour le plan de travail
- 90 g de beurre pommade
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8569 kJ / 2067 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 292 g
- Fat
- 157 g
In Collections
Alternative recipes
Bonbons piment
12 Std.
Sauce madère
35 Min
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30 Min
Coupe Breizh
12 Std.
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min
Minipanettones aux cerises et gingembre confits
5 Std.
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 Min
Choux à la crème
1h 5min
Nems sucrés aux fruits
2h 15min
Mousse aux 3 chocolats
5sa 40 dk
Crème brûlée à la vanille
3h 45min