Devices & Accessories
Cholent
Prep. 20 min
Total 5 h
8 porties
Ingredients
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Difficulty
easy
Nutrition per 8 porties
Sodium
5072 mg
Protein
130 g
Calories
7249 kJ /
1726 kcal
Fat
59 g
Fibre
24 g
Saturated Fat
13 g
Carbohydrates
172 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Chanoeka
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
All-in-one kip cacciatore
2 h 45 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
No ratings
Russische salade
No ratings
Tunesische Chorba
45 min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 h 5 min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
No ratings
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
No ratings
Tandoori kip wraps
50 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Avocadosap met dadels
5 min