Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de chou blanc, coupé en quatre ou en huit, trognon retiré
- ½ c. à café de sel
Sauces à salade
- 100 g d'échalote, coupée en deux
-
50
g de vinaigre de cidre
or 50 g de vinaigre de vin rouge - 60 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel et un peu plus pour l’assaisonnement
- 3 pincées de poivre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 802 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 505 mg
Alternative recipes
Croissants au jambon
35min
Dip au fromage frais et aux herbes
10min
Salade de pommes de terre
8h 45min
Tarte aux pommes façon crumble
2h 30min
Pères Noël en pâte
2h 10 min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Pain de mie
3 Std.
Petits pains aux fruits
3h 5min
Roulades au fromage et jambon
55min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2h 30min
Toasts à l'ail
15min
Quiche aux 4 fromages
45min