Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 brins de basilic frais
- 30 g de pignons de pin
- 10 g d'huile d'olive
- 80 g de gruyère râpé
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 180 g de farine
- 1 sachet de levure chimique
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées et torréfiées (optional)
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 639 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 12.6 g
- Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1u.
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1u.
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 Min
Muffins pistou-pistache
40 Min
Cake au roquefort et aux poires
1u.
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Cake chèvre et noix
50 Min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 Min
Muffins courgette et muffins saumon
45 Min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Cake surprise
2 Std.