Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 brins de basilic frais
- 30 g de pignons de pin
- 10 g d'huile d'olive
- 80 g de gruyère râpé
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 180 g de farine
- 1 sachet de levure chimique
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées et torréfiées (optional)
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 639 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 12.6 g
- Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Caviar d'aubergine "express"
20 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Muffins tomate et mozzarella
30 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Muffins au saumon et à l'aneth
45 Min
Muffins pistou-pistache
40 Min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Minitartes fines au chocolat
1 Std. 30 Min
Tartinade d'aubergines et chapatis
2 Std. 5 Min
Guacamole à la fraise
15 Min
Roses des sables
1 Std. 30 Min
Tartine de caviar d'aubergine aux figues et comté
45 Min