Devices & Accessories
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Prep. 10 min
Total 1 h
8 porties
Ingredients
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
31 g
Calories
2087 kJ /
497 kcal
Fat
35 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekkers uit Mexico
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen