Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g d'échalotes
- 30 g de graisse de canard
- 4 cuisses de canard confites
- 8 galettes de riz
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en 8 bâtonnets
- 6 pommes granny-smith, en morceaux
- 100 g d'huile de friture
- feuilles de persil frais, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1736 kJ / 416.5 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 177 mg
In Collections
Alternative recipes
Arbre de Noël en biscuits
45 Min
Brioche feuilletée
5 Std.
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3 Std. 15 Min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1 Std. 30 Min
Soufflé normand
45 Min
Soupe canadienne
40 Min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
1 Std. 20 Min
Gland à la pistache
1 Std. 30 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Spaghetti de courgette aux crevettes et sauce au citron
25 Min
Pizzadillas
45 Min