![Spek en fontina gerolde pizza Spek en fontina gerolde pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F817D7B2-B47B-4B33-930D-D5D0A09A5C2F/Derivates/1adade4d-9562-42e2-a2ba-ffa468b3a412.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
or ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Batbout met kaas
30min
Tunesische Chorba
45 min
Smoothie trio
Brak ocen
Kreplach
55 min
Chocolade babka
3 Std.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Drie soorten melk cake
Brak ocen
Spaghetti muffins
55 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min