Devices & Accessories
Spek en fontina gerolde pizza
Prep. 15 min
Total 2 h 10 min
8 porties
Ingredients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Fat
17 g
Fibre
2 g
Carbohydrates
49 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Savarin
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Preiquiche
1h 45min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Bibimbap burrito
45min
Gevulde groenten
1h 20min
Pastasalade met forel en groenten
Nessuna valutazione
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nessuna valutazione
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Nessuna valutazione
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Groentensoep
35min