Devices & Accessories
Pizza met parmaham en walnoten
Prep. 30 min
Total 28 h
2 stuks
Ingredients
Starter
-
gedroogde gist3 g
-
water350 g
-
Italiaanse bloem Type 00300 g
-
suiker10 g
Deeg
-
Italiaanse bloem Type 00125 g
-
griesmeel75 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
zout12 g
-
water250 g
-
azijncitroensap30 g
Pizza
-
olijfolie
-
olijfolie30 g
-
teentje knoflook1
-
300 g witloof, in repenroodlof (radicchio), in repen (zie tip)300 g
-
zout2 snuifjes
-
mozzarella geraspt200 g
-
peper, gemalen1 snuifje
-
griesmeel om te bestuiven
-
olijfolie2 el
-
parmaham gesneden150 g
-
walnoten, gehakt50 g
-
honing2 el
-
blauwschimmelkaas (optional)50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
4024.5 mg
Protein
73.8 g
Calories
8274.9 kJ /
1977.8 kcal
Fat
121.2 g
Fibre
10.3 g
Saturated Fat
24 g
Carbohydrates
228.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pizza 2.0
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Butter Chicken
1 h
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Sate Ayam
1 h 30 min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
No ratings
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
No ratings
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
No ratings
Tarbot in champagnesaus
No ratings
Kurkuma schillen
No ratings
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
No ratings
Lams- en Quinoastoofpot
No ratings
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
IJs van Mango en Passievrucht
No ratings