Devices & Accessories
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Prep. 30 min
Total 30 h
4 portie
Ingredients
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
2260.5 mg
Protein
39.1 g
Calories
3882.3 kJ /
928 kcal
Fat
33.5 g
Fibre
15.4 g
Saturated Fat
33.5 g
Carbohydrates
126.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pizza 2.0
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Peperkoek met Honing
No ratings
Sate Ayam
1 h 30 min
Pizza-Burrata
1 h 40 min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
No ratings
Hummus
5 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
No ratings
Vegan challah brood
2 h 30 min
Iers sodabrood
No ratings
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
Frisse koolsalade
15 min