Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2035 kJ / 572 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Pains à burgers américains
3sa 15 dk
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Brioche de Jeanne
4sa 15 dk
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Gâche vendéenne
12h 55min
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Petits pains au lait
1h 45 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 godz. 30 min