Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2035 kJ / 572 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 Std. 10 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Baguette tradition
15h 25min
Pain au levain
17 Std.
Pain complet
16 godz.
Petits pains au lait
1h 45min