Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Pain complet
16 Std.