Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Chouquettes du goûter
35min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain au lait (Simplicité)
2u. 20min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pain blanc en cocotte
3u. 15min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h