Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 150 g de farine T65
- 10 g de sel
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 180 g de beurre doux, en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1969 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2 godz. 45 min
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Escargots à la pistache
21h
Petites gâches au chocolat au lait
15 godz. 10 min
Galette des rois vanille-fève tonka
1h 20min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Boule au cacao
6h 20min
Craquelins bretons
1 godz. 10 min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20 min
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Bretzels allemands
2h 15min