Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 150 g de farine T65
- 10 g de sel
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 180 g de beurre doux, en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1969 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14u.
Miniclub-sandwichs
1sa 30 dk
Viennoises au chocolat
2 godz. 50 min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3 godz. 25 min
Briochettes parisiennes
4h 5 min
Pain surprise
24h
Bretzel à la crème pâtissière au beurre de cacahuète et chocolat
1h 15 min
Chocolats de Pâques
15 min
New York roll au chocolat
1sa 30 dk
Muffins à la farine complète, œufs mollets et lard
2 godz. 50 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
1h 45 min