Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de bananes, en rondelles, et 1 banane pour le topping
- le jus d'1/2 citron jaune
- 75 g de noisettes
- 100 g de beurre, en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2820 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 79 g
- Fat
- 35 g
Alternative recipes
Gâteau à la crème de marrons et poires
45min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Banana bread à la cannelle
1 godz. 5 min
Gâteau moelleux au citron
1h
Cake moelleux coco-banane
1 godz. 5 min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1h
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55min
Banana bread
55min
Gâteau léger aux pommes
1h
Gâteau aux pommes
1h
Cake à la banane et noix de macadamia
1h 10min