Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 170 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
-
½
c. à café de sucre vanillé maison
or ¼ c. à café d'extrait naturel de vanille - 50 g d'eau
La garniture
- 1000 g de pommes, type Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin ou Gravenstein
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1001.9 kJ / 239.3 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 32.9 g
- Fat
- 10.3 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 50.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35 Min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 Min
Quiche lorraine individuelle
2h
Pancakes aux myrtilles
45 Min
Salade carottes râpées
10 dk
Pizza Margherita
2hod. 10min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 Std.
Tarte fine aux pommes
2 Std. 25 Min
Tarte à la compote de pomme
3sa
Smoothie jar
40 Min
Sauce au thon
5min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 Std. 30 Min