![Pain de poisson à l'avocat sans lactose Pain de poisson à l'avocat sans lactose](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c29c820b5d7a7ef71f9b061b410df410/Derivates/c8bcdb12d18c6005b4e618a3b3bf32f9e09457f6.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 brins de persil frais, équeutés et un peu pour le service
- 150 g de mie de pain
- 30 g d'huile d'olive
- 1 avocat mûr, en morceaux
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 œufs
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 800 g de poisson blanc, désarêté et coupé en morceaux
- 1 avocat mûr, coupé en lamelles pour le service
- persil frais, pour la finition
- 1 citron jaune en rondelles, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1187.3 kJ / 283.8 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Carbohydrates
- 13.8 g
- Fat
- 14.9 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 464.6 mg
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