Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de lait
- 1 gousse de vanille Bourbon, fendue en deux et grattée
- 4 pommes à cuire moyennes
- 200 de riz rond blanc, spécial dessert
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre roux
- 20 g de beurre demi-sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 156660.5 kJ / 37442.8 kcal
- Protein
- 672.6 g
- Carbohydrates
- 8426.2 g
- Fat
- 91.9 g
- Saturated Fat
- 15.6 g
- Fibre
- 116.8 g
- Sodium
- 212.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Crème dessert aux speculoos
6h 20 min
Flan sans pâte
6 Std.
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50 Min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Flan pomme-coco
55 Min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 Min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Crème dessert au sirop d'érable
20 Min
Tourte aux pommes façon Harry & Sally
1 Std. 20 Min
Flan aux pommes
50 Min