Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La gelée fruitée
-
170
g de mélange de fruits rouges surgelés
or 170 g de framboises surgelées - 30 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar en poudre (½ sachet)
- 50 g d'eau
La pâte à craquant
- 80 g de beurre
- 100 g de farine de blé
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 897.7 kJ / 215 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 24.2 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 7.3 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 19.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Arbre de Noël en biscuits
45 Min
Croquets aux noix de pécan
55 min
Muffins courgette et saucisse farcis
40 Min
Biscuits au citron
55 min
Pains au chocolat
16 godz. 10 min
Couronnes de Pâques
3h 45min
Minibrownies bonhommes de neige
1h
Spritz au chocolat
50 Min
Biscuits granola
2h 40min
Pains au chocolat express
2h 45min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Nid de Pâques
1h 45min