Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache chocolat et réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le pailleté chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao
- 20 g de beurre
- 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La crème à la réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
Le dressage
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3295.5 kJ / 794 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 52.8 g
- Fat
- 58.3 g
- Saturated Fat
- 38 g
- Fibre
- 10.2 g
- Sodium
- 70.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Mousse au citron vert façon mojito
3sa 15 dk
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Succès praliné
1 godz. 40 min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 Std.
Cheesecake aux radis
3h 35min
Croustillant poire-chocolat
1h 10min
Mont-Blanc glacé
4sa 20 dk
Boule coco-mangue
9 Std.
Pannacotta pamplemousse-coco
3 Std. 25 Min
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1 godz. 30 min