Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 105 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 35 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 25 g de lait
- 200 g de fruits frais variés (petits ou coupés en morceaux)
- 2 c. à soupe bombées de sucre vanillé maison (ou 2 sachets)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1596.8 kJ / 378.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 45.8 g
- Fat
- 19.2 g
- Saturated Fat
- 11.2 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 152.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake romarin et pêche
55 min
Gâteau Dudule
1 Std.
Flan aux pommes
50min
Crumbcake framboise-chocolat
1 Std.
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Financier aux pommes façon tatin
55 min
Papet jurassien
2 godz. 45 min
Couronne à la pomme et au citron
50min
Cobbler aux pommes
1 Std. 40 Min
Cuajada aux abricots
50min
Gâteau de rêve danois
1 Std.
Gâteau basqu'ô fraises
1 Std. 45 Min