Devices & Accessories
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Prep. 25 min
Total 16 h 50 min
6 porties
Ingredients
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
559.2 mg
Protein
23.5 g
Calories
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Fat
26 g
Fibre
5.9 g
Saturated Fat
8.7 g
Carbohydrates
29.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Comfort Food
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Bouillabaisse
No ratings
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
No ratings
Lactosevrije warme chocolademelk
No ratings
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
No ratings
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
No ratings
Glutenvrije kerstfruitcake
No ratings
Kip-miso stoofpot
1 h 45 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
No ratings
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 h
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 h 15 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 h
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 h 10 min