![Lamscurry met kikkererwten en boerenkool Lamscurry met kikkererwten en boerenkool](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0b1e8774a7c4c7b067fdfdaafd13c1c6/Derivates/75c072503c298696402cea65e1d383182bf42264.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g lamsstoofvlees, ontbeend, vet verwijderd, in blokjes (3 cm)
- 1 el gemalen gember
- 1 tl komijnzaad
- 760 g water
- 50 g Madras currypasta
- 1 tl zout
- 150 g gedroogde kikkererwten
- water, om te weken
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g droge rode linzen
- 60 g boerenkool, in kleine stukken (2-3 cm)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Carbohydrates
- 29.4 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 8.7 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 559.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Tunesische Chorba
45 min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Levercake
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Gembersoep met rode paprika
50 min