Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'amandes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre fondu
- 40 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1987 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle
1 Std.
Pastilla au poulet
1ωρ. 10 λεπτ.
Pain marocain
2sa 45 dk
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Crêpes berbères au miel
1h 20 min.
Boules de neige à l'amande
55 dk
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Baba à la noix de coco
2h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50 Min
Baklavas libanais
1 godz. 5 min
Manaïches au zaatar
2h