Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'amandes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre fondu
- 40 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1987 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de Santiago
35 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Baklavas libanais
1h 5min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Parfait chocolat et thé fleuri
3 godz. 55 min
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
Cornes de gazelle
1 Std.
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min