Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 25.6 g
- Fat
- 9.2 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pastilla au poulet
1h 10min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 godz. 25 min
Fatayer au fromage et menthe
2 godz.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Bouchées d'agneau épicé turc
1 godz. 30 min
Pastilla
2h 20min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Cornes de gazelle
1h
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
Harira
7h