Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 25.6 g
- Fat
- 9.2 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle
1 godz.
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Briouats
35min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Fatayers aux épinards
2h 5 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 godz. 25 min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Falafels
24h
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min