Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 25.6 g
- Fat
- 9.2 g
In Collections
Alternative recipes
Baklava doré
25 godz. 25 min
Cornes de gazelle
1h
Briouats
35min
Pastilla au poulet
1 godz. 10 min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 godz. 15 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 godz. 25 min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Manaïches au zaatar
2h