Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle
1 godz.
Pain marocain
2h 45min
Baklavas libanais
1h 5min
Pastilla au poulet
1 godz. 10 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Crêpes berbères au miel
1 godz. 20 min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15 min.
Sfenj - donuts marocain
2h 45min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min