Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pain marocain
3h 40min
Cornes de gazelle
1 Std.
Batbout au fromage
30 Min
Pain marocain
2sa 45 dk
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Sambousseks à la viande
1h 20 min.
Pain pide (pain turc)
2h
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Crêpes berbères au miel
1h 20 min.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Baklavas libanais
1 godz. 5 min