Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Batbout au fromage
30 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Cornes de gazelle
1 Std.
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Baklavas libanais
1h 5min