Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcake
- beurre doux, pour les moules
- farine de blé, pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 œuf
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'amandes en poudre
La crème mascarpone au café
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2033 kJ / 487 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 37.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu
5h 20 min.
Génoise au chocolat
45min
Entremets façon tiramisu
5h
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Tiramisu cheesecake
13 Std. 20 Min
Layer cake au lemon curd
5h
Cupcake cappuccino
50min
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min
Cupcakes trois couleurs
2h