Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcake
- 75 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 100 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 œuf
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'amandes en poudre
La crème mascarpone au café
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2033 kJ / 487 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 37.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Cupcakes à la vanille
12u.
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Cupcake chocorange
50 Min
Cupcake cappuccino
50 Min
Cupcake mimosa
1u.
Cupcakes pommes et caramel
40 Min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1 Std. 15 Min
Gâteau à la fraise
3 godz. 35 min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Mmmh un doonut !!!
2 Std. 45 Min
Cupcakes à la vanille
1u.
Cupcake aux myrtilles
1 godz. 55 min