Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcake
- beurre doux, pour les moules
- farine de blé, pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 œuf
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'amandes en poudre
La crème mascarpone au café
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2033 kJ / 487 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 37.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Génoise au chocolat
45 min
Cupcakes à la vanille
1 Std.
Layer cake
1h 45min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Cupcakes aux pistaches
40 Min
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 Min
Cupcake aux myrtilles
1h 55min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15 min
Cupcake chocorange
50 Min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Gâteau à la fraise
3 Std. 35 Min
Cupcakes à la vanille
12h