Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g pompoenpitten
- 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
- 80 g ijsbergsla, in stukken
- 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
- 1 lente-ui, enkel het groene deel
- 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
- 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
-
1
serrano chilipeper
or 1 verse jalapeñopeper - 1 snuifje gemalen komijn
- 2 el zout, naar eigen smaak
-
400
g groene tomatillo, gehalveerd
or 400 g groene tomaten, in blokjes - 2 teentjes knoflook
- 20 g olie met neutrale smaak
- 100 g uien
- 280 - 400 g water (zie tip)
- 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1130 kJ / 269 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
250 g sjalot fruiten
No ratings
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
No ratings
Zeevruchtenrijst
No ratings
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
No ratings
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
No ratings
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Iers sodabrood
No ratings
Kalfszwezerik met lente-uien
No ratings
Karameltaart
3h 50min
Koken van bulgur
35min