Devices & Accessories
Nyonya kip-curry bun
Prep. 10 min
Total 2 h 45 min
8 porties
Ingredients
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
521 mg
Protein
23 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Fat
26 g
Fibre
3 g
Saturated Fat
12 g
Carbohydrates
43 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
No ratings
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
No ratings
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
No ratings
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Oost-Europese brunch
No ratings
Italiaanse brunch
1 h 30 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 h 15 min
Dubai Chocolate Macarons
No ratings