Devices & Accessories
Karameltaart
Prep. 35 min
Total 3 h 50 min
12 stuks
Ingredients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
174.3 mg
Protein
4.4 g
Calories
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Fat
19.4 g
Fibre
0.6 g
Saturated Fat
11.7 g
Carbohydrates
40.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Karamel maken
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Citroenmeringuetaart
2 h 30 min
IJskroon van meringue en frambozen
4 h 10 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 h 15 min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 h
Slagroom
10 min
Kokos en karamel cheesecake
No ratings
Vloeibare karamel
25 min
Basis karamel
25 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 h
Kokosnoot en chocoladesorbet
No ratings
Karamelsaus
1 h 30 min
Banketbakkersroom
15 min