Devices & Accessories
Frambozen-pistache cake
Prep. 20 min
Total 4 h 35 min
6 porties
Ingredients
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
287.8 mg
Protein
11.3 g
Calories
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Fat
42.2 g
Fibre
2.5 g
Saturated Fat
24.7 g
Carbohydrates
73.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ouders verwennen
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nessuna valutazione
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Groene smoothie
10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Baba met rum
Nessuna valutazione
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nessuna valutazione
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nessuna valutazione
Vegan cheddar mac & cheese
Nessuna valutazione
Karamelsaus
1h 30min