Devices & Accessories
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Prep. 30 min
Total 2 h
12 stuks
Ingredients
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Sodium
155.9 mg
Protein
5.5 g
Calories
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Fat
25.8 g
Fibre
1.9 g
Saturated Fat
9.9 g
Carbohydrates
24.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 h
Zachte Appelcake
50 min
Bolognesesaus
1 h 15 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
No ratings
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
No ratings
Vegan bananen-kokoscake
No ratings
Paashaas apero-hapjes
No ratings
Glazuur
5 min
Haverkoekjes op een stokje
1 h 30 min
Keftedes (gehaktballen)
2 h 30 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Victoria biscuit gebak
1 h 10 min