Devices & Accessories
Hornazo
Prep. 30 min
Total 2 h 15 min
20 stuks
Ingredients
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Sodium
261.7 mg
Protein
13.9 g
Calories
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Fat
13.7 g
Fibre
1.2 g
Saturated Fat
4.7 g
Carbohydrates
20.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasrecepten
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50 min
Pindakaas Crackers
35 min
Snackflix Board
No ratings
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
No ratings
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 h
Spaanse brunch
1 h 15 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
Zoete aardappelschotel met de Peeler
No ratings
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 h 30 min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min