Devices & Accessories
Hornazo
Prep. 30 min
Total 2 h 15 min
20 stuks
Ingredients
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Sodium
261.7 mg
Protein
13.9 g
Calories
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Fat
13.7 g
Fibre
1.2 g
Saturated Fat
4.7 g
Carbohydrates
20.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasrecepten
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50min
Pindakaas Crackers
35min
Snackflix Board
Ninguna valoración
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Ninguna valoración
Pulled barbecue jackfruit
25min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Spaanse brunch
1h 15min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Ninguna valoración
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Ninguna valoración
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min