Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine de blé
- 20 g de sucre semoule
- 3 g de sel
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 60 g de beurre mou, en morceaux et un peu pour le moule
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de cassonade
- 350 g de cerises, dénoyautées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1858 kJ / 443 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Kouglof alsacien
4h 20min
Tarte aux poires à l'ancienne
1 godz. 10 min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min
Petits beignets de carnaval
3 godz.
Tarte amandine aux cerises
2 Std. 30 Min
Glace marbrée vanille chocolat café
11 Std. 30 Min
Cuajada aux abricots
50 min
Cake aux figues
1 godz. 10 min
Kouglof alsacien
17h 10min
Tarte briochée ricotta et fruits rouges
3h 25min
Tarte au coing
50 min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min