Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine de blé
- 20 g de sucre semoule
- 3 g de sel
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 60 g de beurre mou, en morceaux et un peu pour le moule
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de cassonade
- 350 g de cerises, dénoyautées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1858 kJ / 443 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1h 10min
Tarte aux poires à l'ancienne
1h 10min
Kouglof alsacien
4hod. 20min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15min
Kouglof
3h 20min
Gâteau au café et aux noix
1h 10min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Gâteau aux quetsches
45min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min