Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 200 g de pommes, coupées en tranches (2-3 mm)
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 150 g de sucre roux
- 3 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de rhum
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre (optional)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1197.3 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 13.1 g
- Saturated Fat
- 7.4 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 129.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 Min
Cake weekend épicé à l'orange
55min
Palets solognots
1 godz.
Cuajada aux abricots
50 Min
Cake aux pommes
1 godz.
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 godz.
Flaugnarde aux poires
50 Min
Gâteau Dudule
1 godz.
Cake aux abricots et au citron
55min
Cake à l'abricot
50 Min
Gâteau Émilie
45 min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 godz.