Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le jus de 2 oranges (250 g)
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 4 bananes, en rondelles
- 2 clémentines, en quartiers
- 250 g de crème liquide entière, bien froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2121 kJ / 506 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Ananas caramélisé aux épices
50 Min
Petites crèmes à la mangue et à l’amande
3h 35 min
Beignets coco sénégalais
1h 15min
Dessert aux pommes
45min
Gratins à la banane
35min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Gâteau cubain au rhum et à la banane
1 Std.
Salade de fruits cuits, chocolat chaud et chantilly
30 Min
Crème vanillée aux sablés et aux fraises
1 Std. 45 Min
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Tiramisu à la banane
12h 15min