Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le jus de 2 oranges (250 g)
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 4 bananes, en rondelles
- 2 clémentines, en quartiers
- 250 g de crème liquide entière, bien froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2121 kJ / 506 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Riz au lait gratiné aux pommes
1 Std.
Tarte à la banane
45 Min
Minicakes salés au fromage et à la framboise
1 Std.
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2 Std. 45 Min
Smoothie vitaminé
20 Min
Timbale de poulet feuilletée
1 Std. 10 Min
Cheesecake meringué
1 Std. 30 Min
Crème fouettée au citron
10 min
6 bananes cœur fondant
20 Min
Tiramisu aux cerises
2h 15min
Tourte aux pommes façon Harry & Sally
1 Std. 20 Min
Tarte aux oignons et curé nantais
1 Std. 30 Min