Fromage à tartiner ail et fines herbes
TM6 TM5

Fromage à tartiner ail et fines herbes

4.5 (24 ratings)

Ingredients

La veille

  • 300 g de faisselle

Le jour même

  • 1 gousse d'ail
  • 1 bouquet de persil frais, équeuté
  • 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
  • 250 g de fromage à tartiner nature
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Nutrition
per 1 portion
Calories
523.5 kJ / 125.2 kcal
Protein
5.7 g
Carbohydrates
3.8 g
Fat
9.7 g
Saturated Fat
7 g
Fibre
0.3 g
Sodium
131.5 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes