Devices & Accessories
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Prep. 30 min
Total 1 h 45 min
8 porties
Ingredients
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
27 g
Calories
1220 kJ /
291 kcal
Fat
8 g
Fibre
3 g
Carbohydrates
23 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feesttafel
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 h 15 min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 min
Komkommersalade met dille
10 min
Gestoomde spinaziecake
35 min
350 g sjalot kleuren
No ratings
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 h
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kipfricassee
No ratings
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 h 30 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Brood met olijven
2 h 20 min