![Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FD32426-BB24-4ED6-B612-EC154653402E/Derivates/f2bf8a8a-4e06-4763-8492-5413718c8047.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g sjalotten, in stukken
- 10 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 170 g porto
- 100 g granaatappelsiroop
- 900 g ossenhaas, in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g zelfgemaakte vulling (zie tip)
- 50 g granaatappelpitten, en iets meer om te garneren
- 30 g Dijon mosterd
- 30 g boter, in stukken
- 800 g rode ui, gehalveerd, in plakjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1220 kJ / 291 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Zeevruchtennat met champagne
No ratings
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Gerookte zalm sneetjes
No ratings
Honingraat
1h 30 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Kippennoedelsoep
1j 35 menit
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min