Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Terrine de canard
24h
Soupe de griottes
25 Min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3 godz. 20 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Céleri rémoulade
10 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h