Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Poires au vin rouge
3h 20 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Œufs au lait
50min
Cake aux fruits confits
4 godz.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Liqueur de cassis
1h 5min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3h 20 min
Rognons de veau sauce madère
20min