Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de cassonade
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 12 figues fraîches, coupées en quatre
- 6 pincées de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Clafoutis aux cerises
50min
Gratin aux figues
15 dk
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55 dk
Clafoutis figues-amandes
50min
Cobbler à la cerise
40min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 dk
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35min
Clafoutis aux abricots
55 dk