Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de cassonade
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 12 figues fraîches, coupées en quatre
- 6 pincées de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pommes farcies aux fruits secs
1 Std.
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Clafoutis figues-amandes
50min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Gratin aux figues
15 min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3 Std.
Figues farcies
20 min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h