Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oranges non traitées, zeste et jus (200 g de jus env.)
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1102 kJ / 264 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 21.5 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pommes farcies aux fruits secs
1 godz.
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 godz. 30 min
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Sabayon au citron
15min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Malakoff à la crème anglaise
25 min
Verrine à la pomme
30 dk
Crème renversée au café
2小时
Baba à la noix de coco
2小时